Ook benieuwd hoe het ondertussen gaat met ex-Anderlecht verdediger Elias Cobbaut? Onze landgenoot is al een tijdje actief bij Serie B club Parma en heeft daar met Gigi Buffon ook een ploegmaat in doel staan die op zijn 45ste nog steeds actief is. Samen met hem vestigde ook vriendin Lotte zich in de Italiaanse regio Emilia-Romagna, tot groot jolijt van de Italianen!


Cobbaut brak helemaal door bij de club van zijn hart, KV Mechelen. In 2018 nam Anderlecht de centrale verdediger over en bij Paars-Wit kreeg onze landgenoot ook regelmatig zijn kans. Helemaal overtuigen kon hij echter niet, na een uitleenbeurt aan Parma in het seizoen 2021-2022 nam de Italiaanse club hem finaal ook definitief over.

Vaste waarde en veelvuldig blessureleed

Aanvankelijk was Cobbaut een vaste waarde in het elftal van Fabio Pecchia maar dit seizoen komt de verdediger nog maar sporadisch in actie. Dat heeft veel te maken met het blessureleed, in totaal speelde hij zo nog maar negen wedstrijden. Desondanks is Parma nog in de running voor promotie naar de Serie A. In de competitie werd het vierde en in de tweede ronde van de Play-Offs wacht een confrontatie met Cagliari of Venezia.

Troost kan Cobbaut echter steeds vinden bij zijn knappe vriendin Lotte. De ex-Malinwa speler is al lange tijd samen met de blondine, die door haar natuurlijke uitstraling en knappe lichaam menig Italiaan jaloers maakt. Een kleine impressie:

Kijk en wed live op Europees topvoetbal

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *