© BELGA

Door een probleem met bezetting van luchtverkeersleiders en veranderingen bij de landingsbanen, verwacht Brussels Airport vertragingen en annuleringen. Dat laat de luchthaven zelf weten via Twitter.

“Wegens personeelsbezetting van de luchtverkeersleiders en baanconfiguratie worden vanavond vertragingen en annuleringen van vluchten verwacht op Brussels Airport. Al het personeel doet er alles aan om zoveel mogelijk vluchten en passagiers op te vangen en te helpen”, klinkt het woensdagavond in een Tweet.

“De situatie is onder controle maar er kan een uur of meer vertraging zijn”, zegt Ihsane Chioua Lekhli, woordvoerster bij Brussels Airport woensdagavond. Er zou en probleem zijn met personeelstekort en door een configuratie was er slechts één landingsbaan beschikbaar. Het zou gaan om een tiental vluchten die of geannuleerd of vertraagd zijn. “Alle passagiers zijn verwittigd”, klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *