De kans lijkt groot dat de titelstrijd zondag op de Bosuil beslist zal worden. Als Antwerp daar wint, mag de champagne zelfs al helemaal ontkurkt worden. Bij een zege van Union zijn de Brusselaars nog geen kampioen, maar hebben ze wel genoeg aan een punt tegen Club Brugge op de slotspeeldag om de titel binnen te halen. Beide rivalen zitten echter met kopzorgen.


Terwijl er bij Antwerp nog grote onzekerheid heerst over het mogelijke aantreden van Ritchie De Laet, is het bij Union aanvoerder Teddy Teuma die voor vraagtekens blijft zorgen. De middenvelder haakte vorig weekend geblesseerd af vlak voor de aftrap van de wedstrijd tegen Genk, nadat hij in de opwarming iets gevoeld had in de bil. Sindsdien bleef het stil vanuit het Dudenpark.

Het Laatste Nieuws weet dat Teuma intussen wel onder de scanner ging, maar het resultaat daarvan is niet duidelijk. Voluit meetrainen kan hij in ieder geval niet en Teuma volgt dan ook een aangepaste behandeling. Union zou zijn situatie van dag tot dag bekijken, maar het is nog hoogst onzeker of hij zondag zal kunnen meespelen op de Bosuil.

Knoop op het laatste moment doorhakken

Wellicht zullen ze bij Union ook proberen om Antwerp wat zand in de ogen te strooien door de komende dagen de lippen stijf op elkaar te houden. Daardoor zal er pas op het laatste moment duidelijkheid komen over zijn beschikbaarheid. Als Teuma er toch niet bij zou zijn, dan lijkt de kans groot dat net als vorig weekend El Azzouzi hem op het middenveld zal vervangen.

Kijk en wed live op Europees topvoetbal

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *