De winkel op de Zelebaan is vanaf vrijdag geopend.© IF

Lokeren

Kledingwinkelketen The Fashion Store heeft vrijdag een nieuwe winkel op de Zelebaan geopend. Het is de 21ste winkel van de retailer, die meer dan tachtig verschillende merken in de rekken heeft hangen.

Yannick Joos

Tijdens het feestelijke openingsweekend zijn er bij The Fashion Store Lokeren interessante openingsacties, klanten genieten van summer deals tot -50 procent op geselecteerde artikelen. Klanten krijgen op vrijdag ook meteen de kans om de winkel te ontdekken tijdens een nocturne tot 20 uur.

“Wij zijn heel trots op deze nieuwe The Fashion Store en zo krijgt Lokeren er een fashion hotspot bij voor dames en heren die op zoek zijn naar de perfecte outfit in een aangename, stijlvolle omgeving”, vertelt Mayke Nooteboom, general manager bij The Fashion Store.

Personal styling

“In onze The Fashion Store winkel kan je helemaal gratis een personal styling afspraak maken”, klinkt het nog. “Tijdens een afspraak van anderhalf uur lang wordt de klant geholpen met het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. De opgeleide styliste zoekt samen met de klant op maat naar een nieuwe favoriete outfit. Ze creëren een persoonlijke look die past bij hun individuele stijl, silhouette en voorkeuren van de klant.”

Het is inmiddels het derde filiaal dat de kledingwinkelketen opent dit voorjaar.

Meer info via: www.thefashionstore.be.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *