Koeriers van Takeaway.com trekken voortaan ook door de Aalsterse straten.© Takeaway.com

Aalst

Takeaway.com trekt de kaart van Aalst. Vanaf nu zullen de koeriers ook in het straatbeeld van de stad te zien zijn. De ajuinstad is een van de vier Belgische steden waar de maaltijdbezorger naar uitbreidt. “Aalst is als centrumstad die voor ons heel interessant is”, zegt Siska De Lombaerde van Takeaway.com.

Brent Saey

Het platform Takeaway.com staat al meer dan 15 jaar bekend om zijn aanbod van restaurants die zelf leveren. Sinds enkele jaren heeft Takeaway.com hier een eigen leveringsdienst aan toegevoegd met de bekende oranje brand ambassadors. Deze dienst werd opgestart in de grote steden zoals Antwerpen, Brussel en Gent. Nu zet de maaltijdbezorger ook steeds meer in op de wat kleinere steden en regio’s.

Aalst wordt, naast Hasselt, Genk en Kortrijk toegevoegd aan de steden met Takeaway.com-koeriers. “Dit wil zeggen dat er vanaf nu veel meer restaurants beschikbaar zullen zijn voor maaltijdleveringen op ons platform”, vertelt Siska De Lombaerde. “Er zijn uiteraard veel Aalsterse zaken, waaronder ook veel bekende ketens die geen eigen bezorgdienst hebben en die nu dus wel zullen kunnen leveren via ons.”

Potentieel

“Aalst is ook één van de grootste steden van Oost-Vlaanderen met een groot potentieel aan klanten. Er is veel vraag naar maaltijdlevering in de regio. De restaurants liggen bovendien relatief dicht bij elkaar, wat het voor onze koeriers makkelijker maakt om snel en goed te kunnen leveren. We zijn dan ook heel blij dat we de straten vanaf nu hier ook oranje kunnen kleuren”, besluit Siska De Lombaerde.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *