Schepen Hilde Lampaert.© cte

Eeklo

Na de succesvolle kerstactie, waarbij anderhalf miljoen euro werd uitgegeven in de deelnemende handelszaken, blijft Eeklo zichzelf in de kijker zetten als shoppingstad. Nu is er de lenteactie #wijshoppenineeklo. Wie deelneemt, kan mooie prijzen winnen.

Chris Thienpondt

“Met onze nieuwe actie willen we de samenwerking tussen die drie pijlers van onze lokale economie onderstrepen”, zegt schepen van Ondernemen Hilde Lampaert (N-VA). “Wat is er gemakkelijker dan de wekelijkse markt te combineren met andere boodschappen in een winkel en een hapje en drankje achteraf?”

Tot en met 24 juni krijg je bij een aankoop in één van de deelnemende zaken een sticker. Wie een volle spaarkaart met zes verschillende stickers heeft, kan die in de brievenbus op het ceremonieplein aan het stadhuis steken. De prijzenpot is niet min: naast twee elektrische fietsen worden er ook verwenpakketten ter waarde van 200 euro weggeschonken.

Volgens Eddy Deketelaere, voorzitter van Horeca Meetjesland, is een dagje shoppen in Eeklo pas helemaal compleet na een bezoekje aan een café, brasserie of restaurant. “Onze marktkramers, winkeliers en horeca-uitbaters maken van ons centrum samen een fijne winkelbuurt. Daarom dien je ook aan alle drie een bezoekje te brengen om een spaarkaart vol te krijgen.”

De winnaars worden uitgeloot op de braderie op zaterdag 24 juni. Meer info op www.eeklo.be/wijshoppenineeklo.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *