De Canadese zangeres Céline Dion annuleert om gezondheidsredenen al haar concerten in Europa tot april 2024.

‘De zangeres lijdt aan een neurologische ziekte waarvoor ze een behandeling volgt’, melden de organisatoren van de tournee in Europa in een persbericht.

In december liet de Canadese reeds weten dat alle concerten in Europa tussen februari en juli 2023 werden uitgesteld. Dion werd ook verwacht in het Antwerpse Sportpaleis, waar ze op 17, 18 en 20 september zou optreden.

Op de website van het Sportpaleis staat een boodschap van Dion aan haar fans te lezen. ‘Het spijt me dat ik jullie nogmaals moet ontgoochelen. Ik werk hard om mijn sterkte terug te vinden, maar touren kan enorm zwaar zijn, zelfs als je fysiek honderd procent in orde bent. Het is niet eerlijk om de shows te blijven uitstellen, en hoewel het mijn hart breekt, is het beter om ze te annuleren tot ik echt klaar ben om terug op het podium te staan. Ik wil dat jullie weten dat ik niet opgeef en er naar uitkijk om jullie terug te zien.’

Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met info over de terugbetaling.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *