De gemeente Sint Pieters-Leeuw kondigt het nieuwe evenement genaamd “DANSBAaR” aan, dat dit jaar de StraPatZen zal vervangen. DANSBAaR is een gratis dans- en muziekevenement dat zal plaatsvinden op zaterdag 19 augustus 2023 in het Colomapark.

Het evenement markeert het begin van een traditie waarbij StraPatZen voortaan plaatsvindt in de even jaren, terwijl in de oneven jaren een alternatief evenement wordt georganiseerd. Beide evenementen zullen altijd gehouden worden op de derde zaterdag van augustus.

DANSBAaR is een inclusief evenement dat kinderen, jongeren en volwassenen samenbrengt in een sfeervolle setting. Bezoekers kunnen genieten van goede muziek en heerlijk eten en drinken. De festiviteiten starten om 16 uur met een kinderdisco, waar de kleintjes al vanaf 15 uur welkom zijn om zich te laten schminken. Daarna staat er ook een uurtje Rock&Roll op de planning. Om 21u 30 betreden de Motown Supremacy-dames het podium, met hun adembenemende soulstemmen. De avond wordt afgesloten met het “Vintage – uurtje” waar een mix van plaatjes van vroeger en nu worden gedraaid door een dj.

Burgemeester Jan Desmeth verklaarde: “Na 10 jaar StraPatZen willen we ruimte maken voor nieuwe ervaringen, en dit jaar komt dat tot uiting in DANSBAaR. Het wordt een gezellig dans- en swingevenement, zowel voor degenen die willen dansen als voor degenen die willen genieten van de optredens. StraPatZen blijft ons geliefde en kwalitatieve evenement in de even jaren.”

De toegang tot DANSBAaR is gratis voor zowel inwoners van Sint Pieters-Leeuw als voor bezoekers uit de omliggende regio. Het evenement wordt gehouden in het Colomapark, waar de gemeente hoopt op goed weer om een mediterrane sfeer te creëren.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *