Bij AC Milan konden de Belgen dit seizoen niet overtuigen. Er is nog onzekerheid over de toekomst van enkele spelers. Italiaanse media weten dat er een beslissing is genomen over Aster Vranckx, die dit seizoen niet al te vaak aan spelen is toegekomen in Milaan.


AC Milan huurt de Belgische middenvelder van VfL Wolfsburg en heeft een aankoopoptie van 12 miljoen euro. De Italianen spelen komend seizoen mogelijk niet in de Champions League en ze zullen al het geld kunnen gebruiken om direct inzetbare versterking te gaan halen. De kans is volgens Italiaanse media zo goed als onbestaande dat AC Milan Vranckx zijn optie gaat lichten.

Amper speelkansen bij AC Milan

Dat is allerminst een verrassing. De voormalige middenvelder van KV Mechelen kwam amper 10 keer in actie voor AC Milan. Hij mocht 9 keer aantreden in de Serie A, waar hij 235 minuten speelde. Vranckx kwam ook aan 83 minuten in de Coppa Italia. De jonge Belg speelde dus amper.

Vranckx keert dus terug naar Duitsland, waar hij mogelijk ook mag vertrekken. De middenvelder moet een goede keuze maken voor komend seizoen, want na een seizoen amper te spelen heeft hij nood aan een ploeg waar hij komend seizoen eerste keuze is. Een Belgische topclub kan mogelijk een poging wagen om hem een jaar te huren, maar die kans lijkt voorlopig klein te zijn.

Kijk en wed live op Europees topvoetbal

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *